Horvátországból egyenesen

Már a Coca Cola is Dubrovnikot reklámozza

2016. július 11. 07:31 - Horvátországinfó

A Főnök, Kedvesem, Apu, Manci és az egyéb keresztnevek után a Coca Cola új kampányba kezdett és városokat nyomtat az egyes üvegekre. Most nem lesz 23 millió verzió, csupán három város lesz felfedezhető a különleges desingjú üvegeken. Egy internetes szavazáson Róma és Párizs után, Dubrovnik lett a harmadik legnépszerűbb város. Dubrovniknak még Rómát és Párizst is sikerült maga mögé utasítania.. :)

cola.jpg

Andro Vlahušić (Dubrovnik polgármestere) nagyon boldog, hiszen tavasszal egy hasonlóan "picike" cég, a Disney-féle Star Wars produkció csinált ingyen reklámot Dubrovniknak, most meg a Coca Cola. Hozzátette: ezzel Dubrovnik felnőtt Róma és Párizs színvonalára.

cola2.jpg

A különleges Coca Cola üvegeket július elsejétől lehet kapni a dubrovniki éttermekben, kávézókban, ajándék / kütyüs boltokban. Igazán jó ajándék lehet az itthon maradt családtagoknak.

cola3.jpg

Dubrovnik egyébiránt nagyon népszerű lett az elmúlt években. Számos filmsztár, celeb nyalal(t) itt és sok-sok film forgatását hozzák ide. Elviekben az új James Bond film több részletét is Dubrovnikban forgatják. A magyarok is nagyon szeretik, ezért összegyűjtöttük egy különálló oldalon Dubrovnik fontosabb látnivalóit.

Fontos információ: ha idén Dubrovnikba készülünk, óvatosan parkoljunk. Csak a kijelölt parkolózónákban álljunk meg és fizessük ki a parkolási díjat (elvileg behajtható az elmaradt parkolási díj). Teljesen új rendelet: Dubrovnik főutcáján nem lehet félmeztelenül sétálni. Ezért megbüntetnek (komolyan).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszaginfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1008879802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása