Horvátországból egyenesen

Friss: Bernie Ecclestone Trogirban nyaral! Most élőben is megnézheted a világ egyik legdrágább yachtját!

2016. július 13. 17:39 - Horvátországinfó

Jelentjük Trogirban megállt az élet, hiszen Bernie Ecclestone Petara nevű hajócskája megérkezett és kibérelte – kifeküdte – az egész trogiri kikötőt!

petara5.jpg

A házi kedvenc 60 méter hosszú. Bernie két lányának Petra és Tamara neveiből keletkezett a Petara név.

petara4.jpg

petara3.jpg

2005-ben készült el. Hivatalos vételára 4 billió dollár volt (valaki legyen szíves szorozza már fel forintra, nem vagyunk biztosak benne, hogy sikerülne jól leírnunk a nullák számlát).

petara2.jpg

petara1.jpg

Petara két színes. Alul egy luxus szalon és egy edzőterem található. Felül 6 lakosztály került kialakításra. Felül a teraszon van még egyébként egy yakuzzi is arra az esetre, ha túl hideg lenne a tenger vize. A luxus yachtról, illetve annak belsejéről itt írunk részetesen.

 

Hol van most a luxus yacht?

Az imént bemutatott képeket egyik ismerősünk, Viszkok István készítette tegnap éjjel, illetve most pár órája. :) Pontosan itt van most Petara. Mivel egy ilyen „kis” 60 méteres hajóval nem olyan egyszerű kiállni innen, így várhatóan ma éjjel és holnap is itt lesz.

Trogir egy nagyon népszerű adriai város a magyarok körében. Egykoron magyar település volt. A helyi látnivalóktól itt találsz több infót!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszaginfo.blog.hu/api/trackback/id/tr968885712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomi918 2017.03.01. 10:35:38

"Hivatalos vételára 4 billió dollár volt" - asszem a dollárban mért nullák számával is baj van itt, jó lesz az 4 milliárdnak is (angol "billion" = magyar "milliárd"). Ráadásul ezért a teknőért meg 4 misinél (millió) max akkor adnék többet, ha nyersanyagáron több gyémánttal van kirakva a belseje...
süti beállítások módosítása