Horvátországból egyenesen

Ez idén az 5 legnépszerűbb horvátországi úticél

2017. július 11. 10:30 - Horvátországinfó

Már javában tombol a nyár Horvátországban. Most 32-34 fok körüli maximális nappali hőmérsékletek vannak, s a tenger vize is már kellemes 25-27 fok meleg.

Ha még nem döntötted el, merre indulj Horvátországban, megmutatjuk, mások mit választottak idén!

 

5. Makarska

Ez az igazi, forró, mediterrán város idén az egyik legkedveltebb úticél. Makarskán csillogó luxus jachtokat, hajnalig tartó bulikat és csodaszép kavicsos strandokat találunk. Talán nem véletlenül népszerű ennyire! :)

makarska.jpg

makarska-strand.jpg

Csillogás, napfény, tenger - Ez Makarska!

 

4. Pula

A római műemlékekről híres Pula is nagyon népszerű idén a magyarok körében. Nagyon szeretjük mert közel van, nagyon de nagyon szép Pula óvárosa és frankó strandok vannak a környéken. Sokuk gyerekkel is jó választás!

pula.jpg

pula2.jpg

Akár minden este besétálhatunk Pula óvárosába, ha itt nyaralunk!

 

3. Crikvenica

Crikvenica a Magyarországhoz legközelebb fekvő tengerparti, mediterrán város, így minden évben nagyon sokan nyaralnak itt. Viszonylag jó áron találunk Crikvenicán szálláshelyeket és teljesen kifizethető az autópályadíj is ideáig. Ha nem tudjuk merre induljunk, érdemes Crikvenicán is körbenézni!

crikvenica.jpg

Crikvenicát azért szeretjük mert nagyon közel van.

 

2. Rab sziget

A homokos strandjairól ismert Rab sziget idén a második legnépszerűbb úticél Horvátországban. Nincs nagyon messze Magyarországtól – Senjig kell menni az autópályán – s ha egyszer megérkezünk a szigetre, egész héten ki sem kell mozdulni innen, annyi látnivaló, homokos strand van itt. Ha egy mediterrán, csendes szigeten szeretnénk idén nyaralni, vegyük számításba a Rab szigetet is!

rab.jpg

rab2.jpg

Mi a Rab sziget választanánk. Igazi mediterrán sziget sok-sok homokos stranddal.

 

1. Krk sziget

Kétség kívül az idei év legnépszerűbb horvátországi úticélja a Krk sziget. Nagyon közel fekszik Magyarországhoz – 500 kilométerre van az első krki település –, sok település van a szigeten, így biztosan találunk számunkra is megfizethető szállásajánlatot és még a horvát autópályadíja is kifizethető. Ha kocsival megérkezünk a Krk szigetre, nem kell kimozdulnunk innen, örülünk ha sikerül felfedezni a legjobb krki strandokat, helyi látnivalókat.

A Krk szigeten sem fogunk utatkozni - itt 2 nyaralásra is elegendő látnivaló és strand van!

 A tanácsunk az, ha nem döntöttük el, hol nyaraljunk idén Horvátországban, vagy szűkös a pénztárca, a Krk szigeten érdemes azért körbenézni!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszaginfo.blog.hu/api/trackback/id/tr712656363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása